Sportspelbonus utan insättning – Bonus utan insättning

En bonus för sportspel utan insättning (No Deposit Bonus) är en spelbonus för vilken ingen insättning måste göras för att få den. Det innebär att du kan satsa utan att behöva göra en insättning.

Endast ett fåtal representanter på marknaden erbjuder fortfarande en betsson bonus för sportspel utan insättning. Detta är förståeligt ur spelleverantörernas synvinkel. De löper ju risken att kunden registrerar sig bara för att använda bonusen utan insättning och sedan genast hoppar av igen.

Det finns dock några bookmakers som erbjuder spel utan insättning.

Vilken bookmaker erbjuder en bonus för sportspel utan insättning?

– Interwetten

Interwetten är en av de bookmakers som erbjuder en bonus utan insättning från tid till annan.

Detta erbjuds ofta vid stora evenemang som Champions League eller VM. Sportspelbonusen utan insättning har vanligtvis ett värde på 11 € och ges som ett gratisspel. Dessutom får det endast spelas på den utannonserade tävlingen. I regel är det bara befintliga kunder som kan utnyttja detta erbjudande.

– Betano

Hos leverantören av sportspel Betano är krediten en bonus utan insättning. Kunden behöver bara registrera sig där för första gången för att få 20 euro i gratis spelkredit från bookmakern.

Det är alltså direkt möjligt att satsa utan insättning hos Betano och när det gäller bonusvärdet har detta inte heller blivit lågt med 20 euro, eftersom ett sådant erbjudande har blivit en riktig raritet under tiden och därför inte bör undanhållas.

Betano sports betting bonus utan insättning

Observera villkor | 18+

Samtidigt erbjuder många online-bettingleverantörer gratis spel till befintliga kunder. Det är kampanjer för att uppmuntra dem att satsa och kanske också för att få den ena eller den andra att återvända till aktiviteten. Dessa fungerar dock som oberoende erbjudanden och är därför inte kopplade till välkomstbonusen.

Bonuskod för sportspel: Var krävs det och var kan man få tag på det?

För det första är bonuskoden för sportspel endast avsedd att visa eller bevisa att spelaren har rätt till eller intresse av en bonus för sportspel. Vissa spelbolag kräver att du anger en bonuskod för att få en spelbonus.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.