Totalrenovering av galleriet

Vennernes Galleri har opplevd en kjempevekst i besøkende det siste året, så nå har styret bestemt at det er på tide med en oppussing av lokalene våre! Vi bygde en ny ving for ikke lenge siden, i tillegg til en ny terrasse. Og nå er turen kommet for resten av lokalene til å stå i stil med nybygget. Bygningen og rommene har vært ypperlige til vårt formål, men de har dessverre begynt å føle på tidens tann og de besøkendes føtter, så det har blitt på tide med en totalrenovering av mesteparten av galleriet. Og vi gleder oss!

Som et galleri eid av en stiftelse er det viktig for oss å gjøre dette på en ordentlig men rimelig måte. Og siden det er et omfattende prosjekt vi står ovenfor vil vi gjerne med dette oppfordre alle interessenter til å komme med anbud på arbeidet.

Arbeidets omfang
Det som er planlagt er som følger: en total-renovering av består av 2 visningsrom, kontor, to toalettrom og et lagerrom. Visningsrommene skal males, få ny belysning og gulvet skal byttes. Toalettene skal totalrenoveres med maling av vegger og tak i tillegg til flis-legging av gulv og delvis vegger. Kontor og lagerrom skal i utgangspunktet kun males, men vi er åpne for ideer her også.

Anbud
Vi inviterer alle firma som er interessert til å komme innom oss og ta en befaring. Vi har også lagt ut informasjon på Norgebygges.no. Anbud tas imot med takk og vi håper vi vil finne et firma som vil bli kjent med bygningen vår og som vi kan samarbeide med ved senere prosjekter.

Categories: Blogg

Lämna ett svar