Nye møbler

Nå har det skjedd noe her i det lille galleriet vårt som har gjort oss alle veldig fornøyde. Vi har lenge gått og tenkt på å bytte ut sofaene og stolene våre som benyttes av våre besøkende. De har virkelig gjort nytten sin, men det blir mange som sitter på møblene våre i løpet av en uke, og det betyr mye slitasje. Vi innså dermed at tiden var inne for å bytte ut våre trofaste sofaer, og startet prosessen med å finne gode erstatninger.

Rimelige sofaer

I et galleri er det viktig at vi har en god estetisk standard og en gjennomført stil som kan understreke de verkene vi stiller ut. Derfor var vi klare fra dag en på at de nye møblene skulle være moteriktige og med godt gjennomført design. Vi gikk fra butikk til butikk og fant mye fint, men ikke noe som føltes 100 % riktig. Heldigvis fikk vi av en av våre besøkende et tips om trademax.no, som er en møbelforretning på internett. Her var det rimelige sofaer av god kvalitet sa han, og vi bestemte oss for å titte innom. Der fant vi en rekke gode og flotte sofaer med tidsriktig design, og flere modeller som passet perfekt for det vi hadde i tankene.

Møbler på døra

Vi bestemte oss for modellen Scandic to-seter i lysegrå, som vi synes ville passe meget godt hos oss. Etter å ha bestilt tre stykker fikk vi møblene på døra fire dager etter, noe som var veldig bra. Siden de ble kjørt helt frem til oss slapp vi å leie henger og så videre, så dette viste seg å bli en veldig bra løsning!

Categories: Blogg

Lämna ett svar