Kontakt oss

Vennernes Galleri ligger pent i Sandvika i Lierne by, bare et steinkast fra Laksjøen. Fra en av galleriets fløyer er det fantastisk utsikt over innsjøen. Galleriet er perfekt for utstillinger av malerier, skulpturer og annen kunst fra den rike norske kunsthistorien.

Kjøp av malerier
I tillegg til gallerivirksomheten, er vi også engasjert i kjøp og salg av kunst. Virksomheten drives ikke først og fremst for å gjøre profitt på videresalg. Stiftelsen som styrer galleriet har som mål å fremme spredningen av norsk nasjonalromantisk kunst. Av denne grunn kan det noen ganger være slik at vi kjøper malerier og da hvis du har et maleri som du tror vi kan være interessert av, kan du skrive til oss eller ringe oss for mer informasjon. Vi forutsetter selvsagt at du har et gjeldende sertifikat av autentisitet og en foreløpig verdivurdering.

Auksjoner
Tre ganger i året arrangerer vi auksjoner hvor vi både selger deler av våre egne samlinger, og også fungerer som agenter for en rekke malere i Lierne. Auksjonene vil bli avholdt i mai, oktober og desember. Auksjonen i desember er en av de største i Norge som ikke har noen tilknytning til større auksjonshus. I 2012 solgte vi 35 verk fra lovende kunstnere i vår region.

Adresse:
Nordli 6, 7782 Sandvika
E-post: info@venneravno.com
Telefon: 34 38 74 28

Åpningstider:
Galleriet er åpent mandag-fredag mellom mai og september. Galleriet åpner kl. 11 og stenger kl. 19. Samme tider gjelder for kaféen. I vintermånedene, er galleriet stengt unntatt høytider og helger når vi organiserer auksjoner.

Comments are closed.