Hagearkitektur i italiensk stil

En fantastisk sommer har nettopp passert oss, og vi er nå på vei til en fremtidig fall. Mange kunstnere gjennom årene har funnet sin største inspirasjon i høsten med trærne og bladene i alle farger, og også fra følelsen som noen ganger dukker opp i brystet før vinteren – som en del noen ganger kaller for apati.

Vi ser imidlertid heller lykken i høsten, og kanskje mest av at vi snart inviterer deg til en herlig hagefest for å vise et utrolig arbeid som har pågått med vår hage i løpet av sommeren.
Antonio, som kom til oss som praktikant i løpet av våren, har tatt hagen og gjorde en italiensk etablering av den. En arkitektur du trolig aldri har sett før.

Vi ønsker Vatikanet velkommen til Norge
Antonio, som er født og oppvokst i Romas indre by, har alltid hatt Vatikanets hager som inspirasjon i all sin kunst. Han mener at det er en symmetri i arkitekturen som ikke kan sammenlignes med noe annet. Inspirasjonen kommer fra området rundt St. Peterskirken i første tag. En visning du kan ser ned over hvis du tar en tur opp på toppen av kirkebygget.

vatikanen i rom

Et vakkert bilde fra Antonios hjemby!

Han har dekorert vår hage med busker, trær og planter i en skreddersydd løsning for oss på Vennerners Gallery. Før høsten har vi planlagt en hagefest for å vise frem Antonio kunst, sammen med et nydelig kveldslys, nydelig klassisk musikk og god mat og drikke.

Vi har nettopp kjøpt en paviljong der vi er ment å tjene enklere mat i. Vi fant en utrolig vakker paviljong på www.trademax.no som passer vår stil, og det føles ikke så mang produsert. Det er ganske viktige valg dette med møbler. Spesielt for et kunstgalleri som oss.

Kunstgalleri er åpent som vanlig
Vi vil være åpent som vanlig i hele høst, og tilbyr også guidede turer for de som ønsker. Vi har ikke lenger en reservasjon funksjon her på nettsiden, men det er bare at du kaller oss dersom du ønsker å bestille en tur. Vi vil svare så ofte vi kan, og ellers kaller vi selvsagt opp til deg. Hvis du ikke vil ha noen guidet tur, men bare ønsker å komme inn og se på kunsten vår, trenger du ikke å forhånds registrere besøket ditt. Bare kom!

Categories: Blogg

Lämna ett svar