Et skremmende avslutt venter

Nå kan du virkelig føle at vinteren nærmer seg. Det har blitt utrolig mørke dager, og bare i forrige uke her så det har skjedd veldig mye med været. Høsten og vinteren har sin sjarm, men jeg kan føle at jeg savner lite lys. Man må sørge for å holde seg våken og varsling ved å prøve å være ute litt hver dag, og kanskje ta litt ekstra vitamin D. Her på galleriet liker vi å få tent noen stearinlys. Det gir en god atmosfære i lokalet syns vi.
Inn med utemøblene, og ut med inne møblene
Vi har satt inn alle utemøbler nå og har arrangert terrassen for vinteren med alle vekster og lignende. Her inne har vi i stedet tatt fram sofaer og lenestoler som har blitt satt bort for sommeren. Alle stedene som har vært ute vil i stedet bli erstattet med nye plasser her inne nå, for å gi plass til alle. Vi har det meste nå tror vi, men likevel så nær alle de helliges helge, og vi vet av erfaring at det er en helg der vi ofte får mange besøkende til galleriet.
Vi har bestilt noen møbler fra nettet her i begynnelsen av uken, slik at vi kan få alt i orden for alle de helliges. Det var ikke en altfor stor bestilling, men noen stoler, en ekstra bord og en ekstra lenestol. Vi bestilte fra trademax.no fordi det er så enkelt med deres hjemme leveranser, syns vi. Det har alltid gått så greit å kjøpe våre møbler derfra. Jeg vil tro at vi kan få det levert i neste uke, så da har vi litt tid til å forberede alt godt også.
En fryktinngytende utstilling
Selvsagt vil vi tilby vakker kunst til slutten av måneden, som vi alltid gjør i forbindelse med denne fest. Mange lokale artister har registrert seg for å stille ut sine arbeider, og det har vært en vanskelig oppgave å velge hvilke som skal passe i år, men vi er ganske sikre på at det vil være et show du ikke vil gå glipp av.
Uten å avsløre kunstnernes navn, kan vi i det minste gi deg noen av navnene på kunstverkene som vil være her for deg på visning:

  • En guffen natt
  • Mareritt uten ende
  • Sovende skrik
  • Fanged
  • Paranoia
Categories: Blogg

Lämna ett svar