En uventet utgift

Vårt budsjett har tatt et ganske anstendig bang disse siste dagene da vi innså at vi blir nødt til å erstatte alle våre dører i lokalene. Det viste seg at de er laget av et materiale som har begynt å råtne fra innsiden hvilket har skapet allergi hos noen av våre ansatte (de som er allergisk mot mugg). Klart det er skuffende med uventede utgifter, men vi kan ikke ha dører som de ansatte føler seg dårlig av. Det er åpenbart at vi gjør noe med det!

Du må se det positive i det
Selv om det tar hardt i lommeboken så går vi ikke minus på denne investeringen. Vi vil bare gjøre en liten endring av prioriteringene på andre steder bare, kanskje i markedsføringen. Det morsomme med det hele er, tross alt, at det vil bli ryddig og rent med nye dører!

I dag har vi i styret har vært ute og kikket på www.bygghjemme.no på en anbefaling fra naboene i huset ved siden av oss, og det var mange pene dører der. Håpet er at vi vil være i stand til å ansette en person som kan hjelpe oss med dør erstatningen for billigere penger enn at vi bør ansette et helt snekkerverksted for dette. Jeg tror at Maria hadde en bekjent som kan ta på seg det oppdraget.

Vi er allerede i planlegging til julen
Vi vet at det er et par måneder unna, men vi har begynt å planlegge litt før jul uansett. Muligens vil vi ha noen form for julemarked her, sammen med noen mindre håndverker arbeider rundt her i bygda. Vi er ute etter å lage en gammeldags rettferdig messe med tradisjonelle kirkelige tema.

I fjor hadde vi vår besøkstopp i Lucia som er noe vi vil jobbe mot i år igjen selvfølgelig. Det er ikke sikkert hvem som skal delta i Luciafølget, men mest sannsynlig vil det være barna fra Askeskolen igjen i år. Det var de som gikk Luciafølget i fjor.

I tillegg vil vi selvsagt være åpen for vanlige kunstutstillinger i normal type, og vi fyller også opp med ny kunst til høsten. Så det vil skje mye med oss her!

Categories: Blogg

Lämna ett svar