Bygghjemme

2017 er et merkeår, for det ble året vi kjøpte vårt første hus! Det er utrolig fint og vi er storfornøyde, nå skal vi bare gjøre litt enkle justeringer (les: bytte kjøkken og bad) før alt er ferdig. Vi har sjekket ganske mange nettsteder og butikker for å finne en leverandør som har det vi trenger, og landet på bygghjemme.no hvor de har det meste (dog ikke hvitevarer) til en rimelig pris.

Vi brukte en del tid på å bli enige om hva slags kjøkken vi ville ha, men har til slutt bestemt oss for benkeplater i heltre-eik, som er pent og slitesterkt, med jarrahparkett på gulvet. Vi har også bestilt en avfallskvern til vasken, så slipper det å se bombet ut når vi er ferdige med matlagingen – alt avfall i vasken kvernes og blir magisk borte! Vi skal faktisk beholde de gamle kjøkkenskapene fordi de er blitt litt ’retrokule’, men de skal males og få nye håndtak.

Badet vårt blir ganske stilig, og vi skal ha badekar med løveføtter som er sort utenpå og hvitt inni. Det blir dobbel servant med skapplass under, pluss et høyt speilskap som gir plass til håndklær og dusjsaker i tillegg til å fungere som helfigurspeil. Til dusjen valgte vi en klar glassvegg fra Westerberg hvor det bare er å gå inn og ut, ingen dører. Da har det blitt mer rom på badet, i og med at badekaret tar litt plass.

Vi får alt levert på døren, og takket være veldig hjelpsom kundeservice fikk vi også ordnet opp i litt vingling i type kjøkkengulv, (vi hadde egentlig bestemt oss for ask, men det var før vi så hvordan jarrah så ut). Så nå er det bare å vente på varebilen fra Bygghjemme!

Categories: Blogg

Lämna ett svar